Pretraga

Milan Bandić zbog korone uputio apel mladima, a onda se javio Juričan: Kradite i perite ruke lugom!

A- A+

Uslijed porasta broja novozaraženih koronavirusom, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio je apel mladima. Zaželio im je dobar provod i zabavno ljeto, no, istovremeno, pozvao ih je na odgovorno ponašanje zbog onih koji se teže nose s bolesti ako ju uhvate. Nedugo nakon njegovog apela, nadograđenu verziju obraćanja sastavio je Dario Juričan (a.ka. Milan Bandić, gradonačelnik Svemira).

Milan Bandić
Foto: Youtube screenshot; Al Jazeera Balkans

Kako prenosi N1, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je apel svim mladima u vezi novog porasta broja zaraženih koronavirusom.

‘Želim vam zabavno ljeto, ali ne zaboravite da se vraćate roditeljima’

Naime, došlo je do novih mjera uslijed saznanja da se porast broja zaraženih uglavnom može locirati u noćnim klubovima. Bandić je mladima zaželio zabavno ljeto, no pozvao ih na odgovorno ponašanje zbog širenja virusa među starijima i onima koji ga neće lako podnijeti. Njegov apel prenosimo u cijelosti.

Druželjubivost je samo jedna od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkana u generacije Zagrepčana i našega grada!

Vedar duh i ljubav prema prijateljima, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Svima nam je ponekad potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobar provod i zabavne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim roditeljima, bakama i djedovima, sredini koja se teže suprotstavlja bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge.

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, ali vas pozivam na odgovornost, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene!

Juričan uputio ‘upgradeanu’ verziju apela

Dario Juričan, redatelj i političar poznat po promjeni osobnog imena u Milan Bandić te utrci za predsjednika Republike Hrvatske krajem prošle godine, objavio je nadograđenu verziju apela mladima. Njegov apel također prenosimo u cijelosti.

INTERNETOM SE ŠIRI APEL MLADIMA OD REZAČA ETIKETA.
OVO JE UPGREJDANA VERZIJA APELA! 😉

Opći nemar i krađa javnih dobara samo su neke od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkane u generacije Zagrepčana i našega grada!

Vedar koruptivni duh i ljubav prema krađi, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo takvo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Uz takvu korupciju nije nam potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobro podvođenje i koruptivne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim koruptoroditeljima, koruptobakama i koruptodjedovima, sredini koja je naučila ne suprotstavljati se bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge kako bi se korupcija održala.

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, naime, imam i sam nekoliko tajnih stanova i ljubavnica, ali i zato vas pozivam na krađu, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene.

I svakako perite ruke lugom!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira