Pretraga

Mislite da ste pogledali sve što se pogledati da: 20 noviteta u svijetu serija i filmova

A- A+

Ako imate osjećaj da ste pogledali sve dobre serije i sve filmove koje vrijedi pogledati, onda vjerojatno prolazite kroz kratku krizu. Iako možda ne provodite baš čitave dane gledajući serije i filmove, potrebno je imati uvijek nešto spremno, ako već ne nešto što gledate.

Pixabay.com

Dok su se nekad prije serije i filmovi snimali vrlo dugo te rijetko izlazili, danas živimo u doba hiperprodukcije skoro svega, pa tako i hiperprodukcije u filmskoj industriji. Skoro svaki dan se pojavi neka novost, nešto što moramo pogledati. Toga prije nije bilo, ni prije nije bilo ni Netflixa ni streaming servisa, pa smo se ipak naviknuli na sve.

Izdvojeni članak

Zdrave grickalice dok bingewatchate svoje najdraže serije

I dok je možda laž reći da skoro na dnevnoj razini se pojavljuje vrlo kvalitetan novi sadržaj, isto tako bi bila laž reći da se radi o trash televiziji. Naravno, ako vas to zanima, postoji u velikim količinama, no isto tako moramo priznati da se uvijek nađe i nešto respektabilno.

Vjerojatno se nećete zaljubiti baš u sve što pogledate, no to vjerojatno ne biste ni inače, da ne konzumirate toliko toga na gotovo dnevnoj razini. U svakom slučaju, ako ste izgubljeni i ne znate što gledati, donosimo popis noviteta koje se (valjda?) isplati pogledati!

 1. Cursed
 2. Work It
 3. The Kissing Booth 2
 4. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
 5. The Umbrella Academy
 6. Dark Desire
 7. World’s Most wanted
 8. Immigration Nation
 9. Doctor Sleep
 10. Tales of Arcadia: Wizards
 11. Work It
 12. Little Birds
 13. Pan y Circo
 14. Slay The Dragon
 15. Ordinary Love
 16. The Peanut Butter Falcon
 17. An American Pickle
 18. Connected
 19. Mundo Misterio/Mystery Lab
 20. GAME ON: A Comedy Crossover Event