Pretraga

Miss High School America – Pokaži nešto kože i studiraj što želiš!

A- A+

Amerika je oduvijek ostatku svijeta bila zemlja u kojoj se ostvaruju snovi i gdje se s puno manje žrtve dolazi do lagodnog života. SAD troši brdo love kako bi njihova mladež studirala što želi i postala ponos nacije. Natjecanje za srednjoškolsku miss je jedan od načina da se tinejdžericama pruži prilika za isticanje.

Bez obzira na ulaganja u obrazovni sustav, nema svatko financijsku podlogu koja je potrebna da bi se upisao i završio fakultet. Zemlja ostvarenih snova pronašla je rješenje i  za taj problem –  pobjednice izbora za  Miss srednjih škola dobivaju  stipendiju od 10 000 dolara.

Sam Izbor u posljednje je dvije godine brendiran kao inkluzivno akademsko natjecanje koje pruža mladim srednjoškolkama priliku da se istaknu, naravno, kao što Ameri znaju, pod krinkom promicanja najviših moralnih vrijednosti.

Samo što točno te mlade djevojke ističu?  Nije teško zaključiti da su intelektualne sposobnosti i karakterna posebnost ipak u sjeni izlaganja golog mesa kojeg mjerodavni svojim stručnim okom ocjenjuju.

Ipak nešto je teže shvatiti gdje su moralne vrijednosti u tome da se na osnovu fizičkih atributa odlučuje koja će maloljetnica imati priliku ostvariti svoj akademski san. Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine.