Pretraga

Motorist (25) i njegova suputnica (25) poginuli u prometnoj nesreći: ‘Ostali smo bez riječi, suze same teku’

A- A+

Zbog nezaustavljanja na znaku stop, vozač automobila ušao je u raskrižje i oduzeo prednost motoristu s kojim je na motoru bila i putnica. Od siline udarca 25-godišnji motorist poginuo je na mjestu događaja, a 25-godišnja putnica od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici.

Foto: Facebook | KUU Zasadbreg; NK ‘Croatia’ Orehovica

Strašna prometna nesreća dogodila se u nedjelju kod Varaždina. Kada se muškarac u dobi od 41 godinu automobilom nije zaustavio na znaku stop, već je ušao u raskrižje skrećući ulijevo, izazvao je tragičnu nesreću koja je odnijela dvoje mladih života.

– Vozač automobila nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska i zbog toga je na prednji lijevi dio njegovog vozila, prednjim dijelom naletio 25-godišnji motociklist zadržavajući smjer kretanja ravno. Od siline udara, motocikl je odbačen uz istočni rub kolnika, dok su vozač i putnica odbačeni u odvodni kanal s istočne strane kolnika, priopćili su iz PU varaždinske.

‘Bio je najbolja osoba koju smo poznavali’

Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a na Facebooku NK ‘Croatia’ Orehovica, gdje su se oprostili od preminulog mladića i otkrili kako se radi o Hrvoje Hrelju, njegovi prijatelji su rekli kako je on bio najbolja osoba koju su poznavali.

– Obuzimanje neizrecivom tugom koja nastaje odlaskom najvoljenije osobe nikada nas ne napušta, ali sjećanja na nju ostaju i žive trajno u svima kojima je ta osoba nešto značila. Hrvoje, ostat ćeš i u našem sjećanju dok god mi postojimo, stoji u objavi NK ‘Croatia’.

Obuzimanje neizrecivom tugom koja nastaje odlaskom najvoljenije osobe nikada nas ne napušta, ali sjećanja na nju ostaju…

Objavljuje NK "Croatia" OrehovicaPonedjeljak, 15. kolovoza 2022.

‘Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi, a suze same teku’

Nekoliko dana kasnije, od zadobivenih ozljeda preminula je i njegova 25-godišnja putnica u Općoj bolnici Varaždin. Od djevojke se na Facebooku oprostila Kulturno-umjetnička udruga Zasadbreg čija je bila članica.

– Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi, a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja (Srnec) morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra? Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut, poručili su iz KUU Zasadbreg.

Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi a suze same teku!
Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u…

Objavljuje Kuu ZasadbregUtorak, 16. kolovoza 2022.