Pretraga

Mladi motorist (19) poginuo tijekom vožnje kod Dugopolja: Policija traži svjedoke

A- A+

Mladi motorist smrtno je stradao u vožnji županijskom cestom između mjesta Dugopolje i Biško. Prema trenutnim policijskim saznanjima, 19-godišnjak je izgubio nadzor na svojim vozilom te je sletio s ceste. Policija je pozvala svjedoke nesreće da se jave prometnoj policiji.

rame policajca na kojemu je grb policije

Foto: MUP | Screenshot YouTube

Dugopolje je zavijeno u crno uslijed prometne nesreće sa smrtnom posljedicom tijekom blagdana. Kako je javila splitska policija, na Uskrsni ponedjeljak, smrtno je stradao motociklist. Dalmacija News navodi kako je riječ o 19-godišnjaku.

Nesreća se dogodila na kolniku Županijske ceste 6260, na dionici Dugopolje-Bisko. Oko 17:55 sati, prema informacijama s kojima policija raspolože, vozač je izgubio nadzor nad vozilom te je sletio s ceste. Zbog nesreće je došlo i do obustave prometa na tom području. Očevid je vodilo državno odvjetništvo, a policija je u rasvjetljavanju ovog incidenta, tražila i pomoć građana.

Izdvojeni članak
Policijski automobil, policija, auto

Školski autobus sletio u jarak: Dvoje djece ozlijeđeno, policija otkrila uzrok nesreće

– U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile prometnoj nesreći molimo svjedoke/ očevice prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju da se jave osobnim dolaskom u Postaju prometne policije Split ili na telefonski broj 021/ 504 010 ili  021/ 504 036, pozvali su iz splitske policije.