Pretraga

Na ‘Dojdi osmašu’ bodove za upis izračunajte na štandu portala srednja.hr

A- A+

Osmaši će uskoro morati donijeti odluku o nastavku obrazovanja pa Zagreb u petak na Zrinjevcu organizira tradicionalni događaj ‘Dojdi osmaš’, na kojem će svoje škole predstavljati sami učenici. Svojim budućim kolegama prenijet će iskustva iz prve ruke i tako im pomoći u teškom odabiru između osamdesetak srednjih škola.

screenshot: srednja.hr

Manifestacija ‘Dojdi osmaš’ i ove će se godine održati u glavnom gradu Hrvatske. Svi zainteresirani školarci u petak će moći bolje upoznati zagrebačke srednje škole. Razgovor s učenicima, koncerti mladih bendova i slična predstavljanja u parku Zrinjevac pomoći će neodlučnima odabrati svoje buduće obrazovanje.

Izdvojeni članak

Ministar Mornar donio odluku o upisu učenika u srednje škole

Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji organiziranoj za zagrebačke osmaše sudjelovat će i ekipa s portala srednja.hr , koji već godinama sustavno prati srednjoškolsko i studentsko obrazovanje u Hrvatskoj. Na našem ćete štandu, osim kvalitetnih savjeta i smjernica, moći pomoću kalkulatora izračunati koliko ste bodova ostvarili tijekom osnovne škole.

Najvažnije informacije za upis u srednju školu možete i sada već pronaći na našoj stranici. Opće informacije i odgovore koji će vam pomoći u rješavanju nedoumica možete pronaći na našem popisu često postavljenih pitanja.