Pretraga

Nabava.net – Vaš vodič za dobar shopping

A- A+

Koliko ste se puta našli u situaciji da želite usporediti cijene željenog proizvoda? U potrazi za novim laptopom, mobitelom, bluetooth slušalicama ili ostalim digitalnim uređajima pregledali ste niz trgovina na internetu i dalje niste sigurni.

foto:nabava.net

Zato je tu Nabava.net, specijalizirana stranica koja će vam prikazati ponudu i cijene velikog broja internetskih trgovina. Sve što trebate je upisati ime željenog proizvoda ili pronaći kategoriju koja vas zanima. Nakon toga prikazat će vam se proizvodi s cijenama u svim trgovinama, tako da lakše nego ikada možete pronaći najpovoljniju ponudu.

U više od 200 kategorija možete pronaći gotovo pola milijuna artikala koje nudi 150 internetskih trgovina. Samim time sigurni ste da ćete pronaći željeni proizvod. Jednostavnost pretraživanja garantira vam i niz kriterija poput cijene, proizvođača, raspoloživosti itd.

Trenutna cijena vam je preskupa? Nema problema, sve što trebate je staviti obavijest o cijeni i u trenutku pada cijene, obavijest dolazi na vaš e-mail. Željeni proizvod možete i komentirati, podijeliti s prijateljima i tako dobiti dodatne korisne informacije.

Tko ne bi želio uštediti sto kuna za izlazak s prijateljima, odlazak u kino ili jednostavno povećanje džeparca? Upravo zato pametna kupovina započinje odlaskom na stranice Nabava.net.

foto:nabava.net