Pretraga

Najavljen i treći koncert školskih bendova: Evo gdje i kada možete podržati svoje prijatelje

A- A+

Približava se datum trećeg po redu Superval+ koncerta, koji će okupiti školske bendove iz Hrvatske i inozemstva. Cilj je poticanje međunarodne kulturne razmjene i promocija hrvatske kulture. Program pruža priliku autorskim bendovima da svoj talent predstave i izvan Hrvatske, doprinoseći širenju iskustava unutar mladenačke glazbene scene.

Foto: Unsplash

Za otprilike mjesec dana održat će se treći Superval+, koncert školskih bendova iz Hrvatske i drugih zemalja. Vrijeme i mjesto događanja su 21. veljače i zagrebački Vintage Industrial Bar, a na koncertu će svirati D., DkD i Petrikor, srednjoškolski autorski bend iz Podgorice. Cijeli događaj održava se u suradnji s Rockstrikcijom, koja promovira crnogorsku autorsku rock scenu.

Izdvojeni članak

Underground glazba u Zagrebu: ‘Najviše ju slušaju ateisti, a više od pola ih ima završen fakultet’

Kako navode organizatori, cilj Supervala+ je predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju, što će pozitivno utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj. Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji se mogu kupiti u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160 i u Dirty Old Shopu, Tratinska 34, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 6 eura.

Već treći Superval+ koncert, u samo 4 mjeseca, dovoljno govori o popularnosti ovakvih programa, te o želji i ljubavi mladih prema živoj svirci i nastupima pred publikom. Superval+ će pojedinim autorskim bendovima sa Superval festivala omogućiti da svoj talent pokažu i izvan Hrvatske, a da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala.