Pretraga

Najpoznatiji bogataši do 21 godinu starosti

A- A+

Kako nemaju 21 godinu, prema zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama ovi tinejdžeri su još uvijek maloljetni. No od cifri koje posjeduju na svojim bankovnim računima, vrti se u glavi velikoj većini njihovih vršnjaka, ali i ostatku običnih smrtnika. U tekstu predstavljamo deset najbogatijih osoba u dobi do 21 godinu.

Od same pomisli na bankovne račune ovih tinejdžera, većini običnih smrtnika vrti se u glavi. Dok su neki bili sretnici pa su u nasljedstvo dobili silne milijune, većina ostalih svoj imutak je steklo preko show biznis industrije. Portal Luufy.com se pozabavio ljestvicom najbogatijih osoba do 21 godinu starosti. Evo tko se našao među deset.

Izdvojeni članak

Upoznajte najmlađu milijarderku svijeta

India Rose James

Na prvom mjestu ljestvice najbogatijih tinejdžera smjestila se India Rose James. Ona se za svoje bogatstvo nije morala truditi, nego se samo rodila u ‘pravoj’ obitelji. Unuka je multimilijunaša, koji je njoj i sestri ostavio bogatstvo procijenjeno na 120 milijuna dolara.

Justin Bieber

Vjerojatno ste njega očekivali na prvom mjestu, ali smjestio se na drugu poziciju, a prvi je kada bi se uzeli u obzir oni koji su vlastitim radom stekli veliki novac. Bogatstvo mu se procjenjuje na 110 milijuna eura, a sve je počelo velikom popraćenošću njegovih video spotova na YouTubeu.

Nick D’ Alosio

Njegovo ime vam je možda nepoznato, ali sjetit ćete ga se po događaju o kojem smo i mi pisali. On je već u dobi od 15 godina napravio aplikaciju Summly, koju je sa 17 prodao tehnološkom divu Yahoo i utržio desetak milijuna eura. Sada mu se bogatstvo procjenjuje na 20 milijuna dolara.

Izdvojeni članak

U čemu je tajna: Ovi mladi milijunaši nikad nisu završili faks

Dakota Fanning

Ova 19-godišnja glumica također je uvijek tu kada se govori o najbogatijoj mladeži. Svoj je imutak počela stjecati već s pet godina, a pojavila se između ostalog u sagi ‘Sumrak’, gdje je glumica vampiricu Jane. Bogatstvo joj se procjenjuje na 16 milijuna dolara.

Abigail Breslin

Ova 18-godišnjakinja također je glumica, koja je publiku oduševila u ulozi inteligentne djevojčice Olive u filmu ‘Mala Miss Sunshine’. Ona ima na svome bankovnom računu 12 milijuna dolara, a bila je među najmlađim nominiranim glumcima za Oscara.

Angus T. Jones

Angus T. Jonesa viđamo češće nego što bismo to možda i htjeli, kroz stalne reprize serijala ‘Dva i pol muškarca’, gdje on igra Jakea Harpera. Star je 19 godina, a bogatstvo mu se procjenjuje između 8 i 12 milijuna dolara. Ostaje za vidjeti hoće li mu cijelu glumačku karijeru obilježiti uloga nezainteresiranog klinca koji obožava jesti, iz spomenute serije.

Jaden Smith

On je sin poznatog glumačkog para Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith, no svoje bogatstvo stječe sam, također ulogama u filmovima. Sada mu je 16 godina, a već je uspio zaraditi pet milijuna dolara. Počeo je glumiti s pet godina, a mogli smo ga vidjeti u remakeu ‘Karate Kida’ te u filmovima ‘Pursuit of Happiness’ i ‘After Earth’, u kojima je igrao i njegov otac Will.

Izdvojeni članak

Najbogatiji glumci na svijetu

Willow Smith

I kćerka Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith, 13-godišnja Willow našla se na ljestvici najbogatijih tinejdžera. Glumica je i pjevačica, s osebujnim modnim stilom, a bankovni račun joj teži oko četiri milijuna dolara.

Chloe Grace Moretz

Još je jedna u nizu glumica na ovoj listi. Ima samo 17 godina, a do sada je već zaradila četiri milijuna dolara. Mogli smo je vidjeti u filmovima poput ‘Kick-Ass’, ‘Carrie’, ‘Hugo’ i ‘Dark Shadows’.

Elle Fanning

Mlađa je sestra Dakote Fanning, koja ima 16 godina, ali već i bogatstvo od 2-3 milijuna dolara. Oduševila je ljubitelje filma ulogom Cleo u drami Sofije Coppole ‘Somewhere’. Mnogi joj predviđaju uspješnu glumačku karijeru.