Pretraga

Najbogatiji glumci na svijetu

A- A+Nakon najskupljih filmova, odlučili smo vam predstaviti i popis najbogatijih glumaca na svijetu. Iznenađujuća je činjenica kako ćete na popisu naći samo jednu glumicu. Jedino što možemo pomisliti je kako su muške uloge bolje plaćene ili cijenjenije od ženskih uloga.

Glumci bogatiji od glumica

Ako se sjetimo svih filmova od početka godine koji su preplavili cijeli svijet svojom popularnošću, popis najbogatijih i nije toliko začuđujući. Jedino što se može zamjeriti je činjenica kako glumci daleko više zarađuju od svojih kolegica. Glume i jedni i drugi na isti način, uloge su u današnje vrijeme podjednako zahtjevne, ali su ipak muške uloge cijenjenije. Tako smo ove godine na ljestvici najbogatijih pronašli samo Kristen Stewart.

Twilight izbacio tri milijunaša

Vjerojatno niste ni sumnjali kako će se sve tri glavna lika naći među elitnim društvom najbogatijih. Kristen, Taylor i Robert su bogatiji nekoliko desetaka milijuna, nego prije snimanja ovog planetarno popularnog filma. Kristen je, za razliku od prošlih godina, zaradila više od svojih kolega zahvaljujući ulozi Snjeguljice u filmu Snow Withe and the Huntsman.

Popis najbogatijih glumaca do srpnja ove godine

1. Tom Cruise (75 milijuna dolara)

2. Leonardo DiCaprio (37 milijuna dolara)

3. Adam Sandler (37 milijuna dolara)

4. Dwayne Johnson (36 milijuna dolara)

5. Kristen Stewart (34.5 milijuna dolara)

6. Ben Stiller (33 milijuna dolara)

7. Sacha Baron Cohen (30 milijuna dolara)

7. Johnny Depp (30 milijuna dolara)

7. Will Smith (30 milijuna dolara)

8. Mark Wahlberg (27 milijuna dolara)

9. Taylor Lautner (26.5 milijuna dolara)

9. Robert Pattinson (26.5 milijuna dolara)