Pretraga

Nakon ovoga sigurno više neće biti nasilan: Otac jedinstveno kaznio sina koji je maltretirao školske kolege

A- A+

Bryan Thornhill iz savezne američke države Virginije, na jedinstven je način kaznio 10-godišnjeg sina, nakon što je saznao da je maltletirao svoje školske kolege. Naime, zbog nasilja je prvo osnovcu školu uskratila prijevoz na tri dana, da bi ga potom otac dodatno sankcionirao, tako što ga je najerao da cijeli tjedan do škole trči!

Screenshot: Facebook

Sve je to Bryan snimio te objavio na Facebooku te je video klip brzo postao viralan te ga je u pet dana pogledalo preko milijun i 700 tisuća ljudi.

Izdvojeni članak

Profesor matematike na originalan način kaznio učenika koji se zaigrao na mobitelu

U kratkoj snimci, otac se pohvalio i kako se njegova mjera pokazala djelotvornom, budući da su mu u učitelji potvrdili da je Hayden (sin) popravio ponašanje.

Bryan je istaknuo i kako ovo vidi kao izvrsnu pedagošku mjeru, budući da je nenasilna, a uz to je i korisna budući da se radi o tjelesnoj vježbi, kojoj su djeca sve manje sklona, pod utjecajem igračih konzola na koje su ‘navučeni’.

Kada je riječ o javnosti, bilo je različitih stajališta, od toga da je ipak previše dijete s teškom torbom tjerati da trči po kiši, do onih koji su rekli da bi rado poslali i svoje dijete, da ‘odsluži’ ovu kaznu.

Ipak se stječe dojam da većina od brojnih roditelja koji su komentirali video, blagonaklono gleda na potez Bryana Thornhilla. A vi?

https://www.youtube.com/watch?v=AF73pJMPO8o