Pretraga

Nemojte se dosađivati preko praznika: Objavljen program besplatnih sportskih aktivnosti za učenike

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba od 2. do 5. travnja 2024. organizira popularni program Odmorko. U okviru tog programa, učenici mogu koristiti razna plivališta, a mogu sudjelovati i u igraonicama streljaštva, kuglanja, squasha, taekwondoa, stolnog tenisa, sportskog penjanja te poludnevnog programa Zgombaonice.

Foto: Unsplash

Dobra vijest stiže za sve učenike koji proljetne praznike žele provesti aktivno. Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ) objavio je da od 2. do 5. travnja 2024. godine, organizira novi program Odmorko, u sklopu kojeg učenici mogu besplatno sudjelovati u raznoraznim sportskim aktivnostima.

Naime, iz ŠSSGZ-a navode da učenici mogu koristiti plivališta Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost, a moći će sudjelovati i u u igraonicama streljaštva, kuglanja, squasha, taekwondoa, stolnog tenisa, sportskog penjanja te poludnevnog programa Zgombaonice.

Kao i uvijek, sudjelovanje u aktivnostima je potpuno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ne starijeg od 15 dana. Za određene aktivnosti potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice.

Više informacija moguće je pronaći na internetskoj i Facebook stranici Odmorka te na interaktivnoj karti.

Foto: ŠSSZG