Pretraga

Okrutni napad u Zagrebu: Mladiće dočekali kod škole pa napali šakama, nogama i palicama

A- A+

Početkom tjedna kod škole na zagrebačkoj Pešćenici u Getaldićevoj ulici dogodio se okrutni napad na 18-godišnjaka i 19-godišnjaka. Dočekala ih je ondje grupa 19-godišnjaka, te ih tukli šakama, nogama i palicama. Jedan od njih teže je ozlijeđen.

Ilustracija: Pexels

Zagrebačka policija izvijestila je da je razriješen nasilnički događaj s Peščenice u kojem je teško ozlijeđen mladić. Naime, prije nekoliko dana policija je priopćila da je u Getaldićevoj ulici ispred škole skupina mladića pretukla je 18-godišnjeg tinejdžera i teško ga ozlijedila.

Kako sada navode iz policije, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom 19-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ‘Prijetnja’ i ‘Sudjelovanje u tučnjavi’ na štetu dvojice mladića starosti 18 i 19 godina.

Izdvojeni članak
policijsko vozilo, policija, policajci

Tinejdžer pretučen ispred škole u Zagrebu: Napala ga skupina mladića

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je grupa mladića zbog prethodnih nesuglasica u ponedjeljak 12. veljače 2024. godine, navečer na livadi na području Peščenice, na dogovorenom mjestu dočekala, prijetila i napala dvojicu svojih vršnjaka. Mlađeg su udarali šakama, nogama, te palicama po tijelu kada je on, u jednom trenutku, ipak uspio pobjeći. Ozlijeđenom mladiću liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, priopćeno je iz policije.

Dodaju i da su osumnjičeni predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćila je PU zagrebačka.