Pretraga

Opet pukla cijev na zagrebačkoj Trešnjevci: Ovoga puta poplavila je škola

A- A+

Opet je pukla cijev na zagrebačkoj Trešnjevci, i to ista ona na križanju Selske i Baštijanove. Jutros je uslijed puknuća poplavila i škola. Ravnatelj kaže da je situacija poprilično strašna.

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski
Foto: Google Maps Screenshot

Kako je jutros priopćila zagrebačka policija, prenosi N1, opet je pukla vodovodna cijev na zagrebačkoj Trešnjevci, i to upravo ista ona koja je pukla za vikend, na križanje Selske i Baštijanove. Ovoga je puta malo alarmantnija situacija budući da je uslijed puknuća cijevi, kako doznaje N1 poplavio dom, ali i obližnja škola.

Radi se o Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski, kojoj je danas, među ostalim, poplavila i kuhinja pa će Grad učenicima osigurati sendviče. Novinari N1 televizije razgovarali su s ravnateljem škole Mladenom Nikolaševićem koji je poručio da je situacija poprilično strašna.

– Moram zahvaliti svima koji nam zdušno pomažu. Kaotično je, ali polako ulazimo u rutinu da organiziramo nastavu i vjerojatno ćemo narednih dana biti na online nastavi, rekao je Nikolašević.

Dodaje kako su učenicima javili da ne dolaze u školu, već da kod kuće pričekaju daljnje upute o organizaciji nastave.

TRAMVAJI PROMETUJU DRUGAČIJE

ZET javlja kako je zbog sanacije puknuća magistralnog cjevovoda na Selskoj te puknuća cijevovoda u Baštijanovoj, autobusi na liniji 109 (Črnomerec – Dugave) prometuju izmijenjenom trasom. Od Selske ceste autobusi voze Zagorskom, Tomislavovom, Golikovom, Zagrebačkom avenijom i Selskom do odredišta. U povratku autobusi voze istom, izmijenjenom trasom, prenosi N1.