Pretraga

Od ovog vikenda tramvaji ponovno voze kroz dio Zagreba koji je bio prometno ‘odsječen’

A- A+

Tramvajski prijevoz kroz Novi Zagreb još od sredine siječnja bio je potpuno onemogućen vikendima zbog radova na Mostu mladosti. Iz ZET-a su priopćili kako se tramvajski promet kroz Novi Zagreb od ovog vikenda normalizira.

zet_tramvaj

Barbare Kacharava, Unsplash

Tramvajski promet kroz Novi Zagreb u subotu i nedjelju (6. i 7. ožujka) odvijat će se redovito, obavijestili su iz ZET-a.

– Linije 6, 7, 14, kao i noćna tramvajska linija 31 prometovat će svojim uobičajenim trasama, dok autobusna supstitucija 607 (Savski most – Ulica Grada Vukovara) neće biti u prometu. Naime, zbog sanacije Mosta mladosti ovog će vikenda biti zatvoren južni dio rotora u Zapruđu zbog čega će biti u prekidu cestovni promet iz smjera Novog Zagreba te će prijevoz biti omogućen samo tramvajima, priopćeno je iz ZET-a.

Iz ZET-a dodaju kako će autobusna linija 222 (Remetinec – Žitnjak) će u subotu od 7 sati prometovati izmijenjenom trasom u smjeru Žitnjaka:

  • Remetinec –  redovnom trasom do raskrižja Avenije Dubrovnik i Šišićeve ulice – (desno) Šišićeva ulica – (lijevo) Ukrajinska ulica – (lijevo) Sarajevska cesta – i dalje uobičajenom trasom do odredišta

U povratku sa Žitnjaka, linija 222 će prometovati redovnom trasom, ističu iz ZET-a.