Pretraga

Pijani dječak autom sletio u jarak, s njim je bio i prijatelj: Policija objavila detalje

A- A+

PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je kako se nedaleko od Daruvara dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđena dvojica maloljetnika. Jedan od njih vozio je i pritom bio pod utjecajem alkohola.

policija istra

Foto: PU istarska

Oko 21:10 sati u utorak, na cesti između Poljana i Donje Rašenice u blizini Daruvara dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđeno dvoje maloljetnika. PU bjelovarsko-bilogorska objavila je detalje nesreće.

– 15-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje jer nije položio vozački ispitu, a u kojem se kao suvozač nalazio 16-godišnjak.Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika gdje je sletio u putni jarak gdje je vozilo od siline udara odbačeno u zrak te je sletjelo na prilazni most poljskog puta gdje se zarotiralo i ponovno sletjelo i udarilo u putni jarak gdje se zaustavilo, stoji u priopćenju policije.

Dodaju da oba dječaka u vrijeme prometne nesreće nisu bila vezana sigurnosnim pojasevima te su zadobili tjelesne ozljede koje su u Općoj bolnici Virovitica konstatirane kao lake. Maloljetni vozač je bio pod utjecajem alkohola, navode iz PU bjelovarsko-bilogorske.