Pretraga

Pobjednici: Najbolje majice i kostimi na norijadi 2013.

A- A+

I ove smo godine tražili od maturanata diljem Hrvatske da nam šalju majice i kostime koje su izradili za norijadu. Potrebno je bilo do 23. svibnja poslati na redakcijski mail fotografije majica i kostima svojih odjeljenja te dobiti što više lajkova na našoj Facebook stranici. Uz to smo dodali glasove članova redakcije i izabrali ovogodišnje pobjednike.

Izbor najboljih majica i kostima s norijade 2013. je završen. U natjecanje su bile uključene sve majice i kostimi koje smo dobili na redakcijski mail do 23. svibnja i objavljivali ih na našoj Facebook stranici. Nakon što smo provjerili koje tri majice, kao i kostimi imaju najviše lajkova, dodali smo i glasove članova redakcije. Naših dodatnih 500, 300 i 200 bodova su bili potrebni kako bi se neutralizirali lajkovi lažnih profila.

Izdvojeni članak

Video norijade 2013: U Zagrebu 16 privedenih, Brođani zamaskirani, a Zadrani humani

Ni ove godine nije nedostajalo kreativnosti, pa smo imali težak zadatak odabrati tri najbolja natpisa. Ipak, ispostavilo se da dijelimo isto mišljenje kao i naši čitatelji. Međutim, samo za majicu koja se nalazi na trećem mjestu znamo da je iz Tehniček škole za računalstvo u Požegi, od odjeljenja 4.f, stoga bi molili da nam se jave autori natpisa koji se nalaze na prva dva mjesta kako bi saznali iz kojih škola dolaze pravi kreativci.

U kategoriji najboljih kostima, na mail smo dobili samo fotografije iz IV. gimnazije  te Srednje škole Duga Resa zbog čega su upravo učenici spomenutih škola postali pobjednici. Iako smo na Facebook stranicama objavili sve fotografije pristigle putem Inboxa, iste nisu ušle u izbor najboljih majica i kostima.

U fotogaleriji se nalaze pobjednici, no morali smo izdvojiti još neke od natpisa koji su nam se dojmili:

  • Da je Da Vinci završio KŠC, Mona Lisa se ne bi smijala

  • Ostvarili smo svoj san, prat ćemo babe svaki dan

  • Fakture, računi love ko tajkuni

  • Ni zanata niti struke, džaba nama 4 godine muke!

Cijelu fotogaleriju majica pogledajte ovdje.