Pretraga

Popularni sportaši je zaštitili od zlostavljanja

A- A+

Chy Johnson je 16-godišnja djevojka s posebnim potrebama koja je svakodnevno bila zlostavljana. Jedan od najpopularnijih učenika i sportaš Carson Jones prihvatio je Chy u svoju ekipu i tako je zaštitio od razrednih kolega.

Slučaj zlostavljanja u srednjoj školi u Arizon je dokazao kako popularni učenici koji se bave sportom nisu uvijek bahati i zli dečki. Chy Johnson ima 16 godina i boluje od mikrocefalije, poremećaja na mozgu zbog kojeg joj je glava manja te joj se predviđa životni vijek između 25 i 30 godina, prenosi New York Daily News.

Izdvojeni članak

Profesori poticali maltretiranje pothranjene djevojčice


Kako su učenici iz razreda svakodnevno zlostavljali Chy i bacali po njoj smeće, njena majka Elizabeth je poslala e-mail učeniku i sportašu iste škole Carsonu Jonesu moleći ga da joj otkrije imena zlostavljača.

Jones je odlučio na vrlo plemenit i zanimljiv način prekinuti loše odnošenje prema Chy tako što ju je ubacio u svoju ekipu. Popularni dečki iz školskog nogometnog tima druže se s djevojkom, a ona uživa u njihovoj pažnji. – Više je ne napadaju jer su vidjeli da je s nama, rekao je Jones.

Chy nove prijatelje naziva ‘svojim dečkima’ te je izjavila za azfamily.com kako drugi više nisu zli prema njoj jer je njeni dečki vole.

Popularni sportaši je zaštitili od zlostavljanja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap