Pretraga

Pozitivan koncert

A- A+


Dana 2. prosinca Dom sportova odzvanjat će pozitivnim vibracijama, a nastup Dubioze Kolektiv trebao bi biti dovoljan razlog da do petka kupite ulaznice u slučaju da još uvijek niste.

Naime, radi se o sedmom po redu humanitarnom koncertu pod nazivom “Pozitivan koncert”. Pozitivan koncert organiziraju udruga HUHIV pod pokroviteljstvom Plive uoči Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a koji se obilježava prvog dana mjeseca prosinca. Iako se Hrvatska svrstava u zemlje s niskom razinom učestalosti AIDS-a, potrebno je širiti svijest građana.

Koncert će predvoditi najpopularnija grupa na ovim prostorima, Dubioza Kolektiv, koja će ujedno imati ulogu headlinera s punim trajanjem nastupa kao i na samostalnim koncertima. Ovo je idealna prilika da ih poslušate jer dečki najavljuju dužu pauzu od nastupa u Zagrebu. Na koncertu će nastupiti i britanska grupa Stereo MCs u sklopu turneje na kojoj promoviraju novi album “Emperors Nightingale”. Domaće boje branit će Kawasaki 3p i Svadbas, koji će zasvirati nakon više od tri godine stanke.

Budite i vi pozitivac u ovo predblagdansko vrijeme i darujte svojih 50 kuna za borbu protiv AIDS-a jer iako je recesija na ovom ćete koncertu uživati ne samo u svirci jednog, nego čak četiri banda.