Pretraga

Poznate zvijezde koje su okusile čari pripravničkog staža

A- A+

Neki od njih su danas multimilijunaši te spadaju u krug najpoznatijih svjetskih zvijezda, ali su i oni okusili čari pripravničkog staža. Steven Spielberg ili Kanye West imaju uspješnu karijeru, no na putu da postanu to što jesu, prošli su trnovit put koji je uključivao i odrađivanje pripravničkog staža.

techfeit.com

Interesi se s vremenom mijenjaju, zbog čega je logično da određeni broj ljudi odluči promijeniti i svoje zanimanje tijekom života. Gledajući neke od najpoznatijih zvijezda, vjerojatno ste se ponekad zapitali što su radili prije nego što su stekli slavu i zgrnuli milijune. Ovaj put vam ne donosimo priču o njihovim privremenim poslovima, nego otkrivamo koji su glumci, pjevači ili redatelji prije upješne karijere prošli pripravnički staž u nekom tvrtkama ili televizijskim kućama.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Kako izgleda stažiranje u Googleu

Kanye West

Jedan je od najuspješnijih repera današnjice i otac kćeri od Kim Kardashian, no nije se oduvijek bavio glazbom. Kanye West prije nego što je zaplovio u muzičke vode radio je kao pripravnik u modnim kućama. Stažirao je za Fendija te Louisa Vuittona.

Steven Spielberg

Prije nego što je stekao slavu i postao jedan od najboljih svjetski redatelja, Steven Spielbeg je također prošao period u kojemu je odrađivao pripravnički staž. Naime, redatelj filmskog klasika ‘Jurassic Park’ u mladosti je stažirao na filmskom studiju Universal Studios.

Izdvojeni članak

Studenti zdravstvenih fakulteta masovno će napuštati državu zbog stažiranja

Ashely Olsen

Filmovi u kojima glume blizanke Mary Kate i Ashley Olsen omiljeni su u adolescentskoj dobi, no jedna od sestara kad je prerasla tinejdžersku dob posvetila se svijetu mode. Naime, Ashley je za vrijeme studiranja na NYU stažirala kod modnog dizajnera Zaca Posena.

Lauren Conrad

Lauren je postala slavna zahvaljujući reality emisiji ‘Laguna Beach’ i ‘The Hills’, no prije toga je bila pripravnik u Teen Vogueu. Paralelno je studirala na Fashion Institute of Design and Merchandising te stažirala u spomenutom modnom časopisu.