Pretraga

PRaznici na Bernaysu: besplatna edukacija za maturante

A- A+

Treću godinu zaredom Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment organizira edukaciju ‘PRaznici na Bernaysu’ namijenjenu maturantima i studentima završnih godina preddiplomskih studija. Tijekom dvodnevne edukacije o jednom od deset najatraktivnijih zanimanja današnjice polaznici imaju mogućnost osvojiti jednogodišnju školarinu te vrijedne popuste za jedan od Bernaysovih studijskih programa. PRaznici se održavaju 19. i 20. travnja, a prijave traju do 17. travnja.

Izdvojeni članak

Dekan Bernaysa: ‘Privatni fakulteti će se uskoro percipirati kao ravnopravni državnima’

Edukativni projekt ‘PRaznici na Bernaysu‘ održava se s ciljem upoznavanja jedne od najdinamičnijih profesija koja iz godine u godinu privlači mlade i ambiciozne ljude diljem svijeta. Kako bi upoznali svijet komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću polaznici će slušajući predavanja te sudjelujući u interaktivnim radionicama dobiti odgovore na pitanja kako se gradi odnos s medijima, što se krije iza kreativnih online kampanja te kako glasi priča o uspjehu nekih od najvećih evenata i festivala u Hrvatskoj i inozemstvu. Bernaysovim predavačima i iskusnim stručnjacima pridružit će se studentica i dobitnica dekanove nagrade Renata Sopek koja će polaznicima dodatno približiti svijet medija.

– Nije tajna da neki studenti već na prvoj godini studija shvate kako odabrani studijski programi ne ispunjavaju njihova očekivanja. Organizacijom PRaznika omogućili smo svim njihovim polaznicima da, upoznavanjem jednog dijela svoje buduće profesije, donesu najvažniju odluku u životu i odaberu pravi studij. Osim toga, ovo je prilika svim sudionicima da steknu nova prijateljstva i otkriju kako je to studirati na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj, izjavio je mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan Bernaysa.

Sudjelovanjem u besplatnoj edukaciji najbolji polaznik ili polaznica ima priliku osvojiti jednogodišnju školarinu, dok će ostali sudionici ‘otputovati s PRaznika na Bernaysu’ s vrijednim popustima na školarinu. Prijave traju do 17. travnja u ponoć, a sve što je potrebno za sudjelovanje je slanje prijave s osobnim podacima na adresu [email protected].

Više o projektu saznajte ovdje.