Pretraga

Praznici su u punom jeku, a dio zagrebačkih učenika besplatno će na more

A- A+

Grad Zagreb je objavio da će djeca hrvatskih branitelja te djeca iz obitelji slabijeg imovinskog stanja moći besplatno ići na ljetovanje. Taj se program provodi u odmaralištima Zagrebačkog Holdinga i traje sedam dana. Djeci je osigurana puna pansionska usluga.

Foto: Unsplash

Grad Zagreb i ove godine organizira besplatno ljetovanje za vrijeme trajanja ljetnih školskih praznika za djecu hrvatskih branitelja te za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja sukladno Odluci o socijalnoj skrbi.

Kako navode iz Grada Zagreba, ljetovanje se provodi u odmaralištima Zagrebačkog Holdinga, Podružnica ‘Vladimir Nazor’, u
trajanju od sedam dana. Djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna jela i jednim međuobrokom, boravak u odmaralištima uz cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, 24-satna zdravstvena skrb u odmaralištima i u suradnji s najbližom zdravstvenom ustanovom te mnoštvo odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

– Polazak djece hrvatskih branitelja i prve grupe djece obitelji slabijeg imovinskog stanja na ljetovanje, organiziran je 3. kolovoza 2023. godine, a djeca će u Hostelu ‘Stoimena’ u Crikvenici boraviti do 10. kolovoza 2023. godine, napominju.

Druga grupa djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja polazi na ljetovanje 7. kolovoza 2023. godine u odmaralište ‘Zlatokrilka’ u Velom Lošinju u kojem će boraviti do 14. kolovoza 2023. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 01/6100-367, 01/6100-368 i 01/6100-343.