Pretraga

Prekida se online nastava u jednoj od većih županija, učenici od ponedjeljka u klupama

A- A+

U većini županija svi učenici su se početkom ovoga tjedna vratili u klupe, ali među takvima nije bila Osječko-baranjska županija u kojoj se ovoga tjedna za starije osnovce i srednjoškolce nastava provodila online. To se od 15. studenog mijenja.

razred učionica

Foto: Unsplash; Zehua Chen

Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije u četvrtak je donio preporuku da se nastava u osnovnim i srednjim školama na području Osječko-baranjske županije od ponedjeljka, 15. studenoga održava po modelu A, odnosno u školama.

– Naravno, pri tomu je nužno striktno poštivanje propisanih epidemioloških mjera, a u slučajevima oboljenja pojedinih učenika i nastavnika odluku o modelu nastave za pojedine razrede donosit će ravnatelji škola uz preporuke epidemiologa, priopćeno je iz Osječko-baranjske županije.

Izdvojeni članak
minista radovan fuchs

Uvođenje COVID potvrda u škole i fakseve odgođeno za utorak: Fuchs odgovorio što je sa studentima

Inače, to je jedna od rijetkih županija u kojima se svi učenici ovog tjedna nisu vratili u klupe. Nastava je ovog tjedna u Osječko-baranjskoj županiji po modelu A bila organizirana za učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola, a po modelu C za učenike od 5. do 8. razreda osnovnih te za učenike od 1. do 5. razreda srednjih škola.

Podsjetimo, za škole i ostale obrazovne institucije uvođenje obaveznih COVID potvrda odgođeno je s ponedjeljka za utorak. Više o tome možete čitati ovdje.