Pretraga

Pritvoren mogući napadač na djevojku u Podstrani

A- A+


Izdvojeni članak

Od 6 mjeseci do 3 godine – silovanje, krađa, ubojstvo…

Dvadesetogodišnjak iz Splita pritvoren je zbog kaznenog djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa koje je počinio kad je brutalno silovao svoju kolegicu na zabavi u Podstrani u petak navečer. Djevojka je zadobila ozljede teške po život te završila u komi, a kad se u jednom trenutku probudila, policiji ništa nije mogla reći jer se ne sjeća incidenta.

Jedan od pet studenata koji su sudjelovali na zabavi u Podstrani je kazneno prijavljen, a tijekom dana će ga sudac istrage Županijskog suda u Splitu ispitati o okolnostima tuluma u Podstrani gdje je silovana dvadesetogodišnja studentica. On je i jedini osumnjičeni za kazneno djelo protiv spolne slobode i ćudoređa, odnosno brutalnog silovanja dvadesetogodišnje kolegice.

Djevojka koja je preživjela brutalan napad i dalje je u bolnici, a život joj je u opasnosti, prenosi portal jutarnji.hr.

Podsjetimo, na studentskom tulumu u jednom stanu u Podstrani petero mladića i tri djevojke su se zabavljali, dok jedan od mladića nije silovao svoju dvadesetogodišnju kolegicu.

Djevojka je zbog napada imala ozljede teške po život i to na području crijeva i genitalija. Do subote ujutro bila je priključena na respirator, no u jednom se trenutku probudila i bila u svjesnom stanju.
Policija ju je pokušala ispitati, no djevojka se nije mogla sjetiti navedenih događaja.

Od petorice mladića koji su privedeni, za samo jednog se utvrdilo da je počinio silovanje