Pretraga

Pritvoren mogući napadač na djevojku u Podstrani


Od 6 mjeseci do 3 godine – silovanje, krađa, ubojstvo…

Dvadesetogodišnjak iz Splita pritvoren je zbog kaznenog djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa koje je počinio kad je brutalno silovao svoju kolegicu na zabavi u Podstrani u petak navečer. Djevojka je zadobila ozljede teške po život te završila u komi, a kad se u jednom trenutku probudila, policiji ništa nije mogla reći jer se ne sjeća incidenta.

Jedan od pet studenata koji su sudjelovali na zabavi u Podstrani je kazneno prijavljen, a tijekom dana će ga sudac istrage Županijskog suda u Splitu ispitati o okolnostima tuluma u Podstrani gdje je silovana dvadesetogodišnja studentica. On je i jedini osumnjičeni za kazneno djelo protiv spolne slobode i ćudoređa, odnosno brutalnog silovanja dvadesetogodišnje kolegice.

Djevojka koja je preživjela brutalan napad i dalje je u bolnici, a život joj je u opasnosti, prenosi portal jutarnji.hr.

Podsjetimo, na studentskom tulumu u jednom stanu u Podstrani petero mladića i tri djevojke su se zabavljali, dok jedan od mladića nije silovao svoju dvadesetogodišnju kolegicu.

Djevojka je zbog napada imala ozljede teške po život i to na području crijeva i genitalija. Do subote ujutro bila je priključena na respirator, no u jednom se trenutku probudila i bila u svjesnom stanju.
Policija ju je pokušala ispitati, no djevojka se nije mogla sjetiti navedenih događaja.

Od petorice mladića koji su privedeni, za samo jednog se utvrdilo da je počinio silovanje

Pritvoren mogući napadač na djevojku u Podstrani
Share via
Copy link
Powered by Social Snap