Pretraga

Prokleta nedjelja: Što raditi da ne propadne?

A- A+

Nedjelja, jedini dan u tjednu kad se možete u potpunosti posvetiti ljudima i aktivnostima koje zanemarite preko tjedna. Donosimo vam par ideja kako iskoristiti ovaj dan na najbolji mogući način, da napunite baterije i krenete spremno u nadolazeći tjedan.

Nedjelja ujutro

Ako niste mamurni od prošle noći i ako ćete uopće doživjeti nedjelju ujutro, idealno je vrijeme da izađete odmah iz kuće. Prošećite do kvarta na kavu, pročitajte novine, kupite kruh i mlijeko.
Sunčan dan iziskuje definitivan izlazak iz sobe i ignoriranje interneta. I 9gag-a!

Napravite doručak za roditelje ili dečka/ curu, ako i ne znate bar im ispecite jaja ili kupite krafne, cijenit će trud.

Imate kućnog ljubimca? Posvetite mu više vremena nego inače. Prošećite psa, igrajte se s mačkom ili promijenite vodu ribicama. Svi će vam biti zahvalni na vašoj pažnji, a dan ne može loše početi uz malo pozitivne energije vaših ljubimaca.

Izdvojeni članak

Pjevanje u bendu: Od hobija do sjajnog ljetnog posla

Nedjelja popodne

Ako i niste osoba od kuhače ili jednostavno drugi to rade umjesto vas, onda se potrudite da bar uživate u ručku s obitelji. Ukoliko vani pada kiša, ovo je idealna prilika da pogledate sve one filmove koje niste nikada stigli. Ispecite kokice, pozovite ekipu na filmski maraton i pogledajte trilogije s izbačenim scenama. Zabava garantirana.

Googlajte. Ne da vam se van, ne gledaju vam se filmovi, ne čitaju vam se knjige? Iskoristite vrijeme i posvetite se onim stvarima koje nikad nemate vremena pronaći i progooglati. Samo pazite da ne završite na ‘čudnoj strani You Tube-a’ jer to bi moglo potrajati do dugo u noć.

Gledajte ‘Nedjeljom u 2’. Iako vas možda politika zanima koliko i sezone okopavanja njiva, nije na odmet pogledati koji put Acu Stankovića u akciji. Danas gostuje Kerum, emisija neće nikako biti dosadna.

Nedjelja navečer

Uvijek postoje oni ljudi koje ne stignete vidjeti već dugo, a uvijek se nekako dogovorate da ćete se naći. Većina je doma nedjeljom navečer, stoga pošaljite poruku i pozovite ih na piće u grad. Ovo će biti dobar razlog zašto malo izaći iz kuće, umjesto da se izležavate cijeli dan u krevetu.

Imate li dečka ili curu, pozovite ih u kino ili na vaše drugo omiljeno mjesto u gradu. Uživajte u trenucima kad ne morate misliti na svakodnevne obveze i prepustite se jedno drugome, jer već sutra vas čeka stoijedna stvar koju morate napraviti.

Ako ste pak sinoć zaružili, ne preostaje vam ništa drugo nego ranije leći u krevet da u ponedjeljak ujutro ne proživite ‘Zoru živih mrtvaca’ u vlastitoj produkciji.

Prokleta nedjelja: Što raditi da ne propadne?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap