Pretraga

Provedite proljetne praznike aktivno: Zagrebački učenici mogu besplatno sudjelovati u mnogim aktivnostima

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba od 11. do 14. travnja 2023. organizira popularni program Odmorko. U okviru tog programa, učenici mogu koristiti razna plivališta, a mogu sudjelovati i u igraonicama atletike, kuglanja, streljaštva, taekwondoa te poludnevnog programa Zgombaonice.

plivanje

Foto: Unsplash

Dobra vijest stiže za sve učenike koji proljetne praznike žele provesti aktivno. Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ) objavio je da od 11. do 14. travnja 2023. godine, organizira novi program Odmorko, u sklopu kojeg učenici mogu besplatno sudjelovati u raznoraznim sportskim aktivnostima.

Naime, iz ŠSSGZ-a navode da učenici mogu koristiti plivališta Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost, a moći će sudjelovati i u igraonicama atletike, kuglanja, streljaštva, taekwondoa te poludnevnog programa Zgombaonice.

Za aktivnosti streljaštva te Zgombaonice, potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice. Sudjelovanje u aktivnostima je potputno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

Više informacija moguće je pronaći na internetskoj i Facebook stranici Odmorka te na interaktivnoj karti.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab