Pretraga

Raspored nastupa i svi sudionici manifestacije ‘Dojdi osmaš’

A- A+

Tradicionalna manifestacija punog naziva ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’ ove se godine održava 15. svibnja, dakle u idući petak u parku Zrinjevac. Svoje štandove će imati preko 80 izlagača, od kojih će prevladavati srednje škole, a 30-ak će ih predstaviti što nude na pozornici koja će biti smještena u glazbenom paviljonu parka Zrinjevac.

Foto: Iz arhive portala srednja.hr

Manifestacija ‘Dojdi osmaš’, na kojoj već tradicionalno srednje škole iz Zagreba i poneka iz okolice predstavljaju svoje programe održava se idući petak 15. svibnja u parku Zrinjevac.

Izdvojeni članak

Manifestacija ‘Dojdi osmaš’ u Zagrebu i ove godine

Svoje štandove imat će 86 izlagača, a uz srednje škole i obrazovne centre, na manifestaciji će na pitanja zainteresiranih osmaša odgovarati i HZZ, psihološki centar Tesa, ali i portal srednja.hr na čijem ćete štandu moći izračunati svoje bodove za upis u srednju.

U tri pdf dokumenta, pogledajte popis sudionika manifestacije, gdje će biti smješteni svaki pojedini štand te kojim će redoslijedom i u koliko sati na pozornici svoje točke izvoditi škole.

Često postavljanja pitanja o upisima u srednje škole pročitajte ovdje, a u našem kalkulatoru izračunajte koliko bodova imate.
U nastavku pročitajte informacije od strane organizatora, koje su važne za sudionike Dojdi osmaša:

U vezi s nastupom škola na pozornici, skrećemo pažnju da je program nastupa podložan manjim izmjenama i stoga molimo izvođače da budu u blizini pozornice do 10 minuta prije nastupa.

Sve škole koje koriste glazbene brojeve ili skladbe za nastup (matrice, glazbene podloge i sl.) trebaju sa sobom donijeti odgovarajući audio vizualni zapis (cd, dvd i sl.). Organizator ne snosi odgovornost za kvalitetu reprodukcije medija.

Za sve sudionike manifestacije, u ograničenom broju, i ove su godine osigurane majice, sendviči i voda. Podjela sendviča i vode započet će u 13 sati u blizini pozornice. Škole su dužne same preuzeti sendviče.