Pretraga

Slavimo rođendan i dijelimo poklone: Osvojite ulaznice za obrazovni događaj godine

A- A+

Slavimo deseti rođendan portala srednja.hr, a povodom toga pripremamo obrazovni događaj godine: konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset. Održat će se 5. studenog u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, a ugostit će neke od najvažnijih stručnjaka iz sektora obrazovanja i znanosti današnjice. Sudjelujte u darivanju kojim dijelimo deset ulaznica za konferenciju – donosimo pravila.

obrazovnih deset

Organiziramo darivanje kojim dijelimo pet ulaznica za konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset | Foto: srednja.hr

Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset održat će se 5. studenog 2021. od 9h do 17h u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Registracija gostiju započinje u 8:30. Događaj je hibridan, a osim uživo, možete ga pratiti i online zahvaljujući prijenosu putem sustava Entrio. Posjetitelji koji događaj budu pratili online snimkama će moći pristupiti i do tjedan dana nakon konferencije. Planiramo uzbudljiv dan ispunjen panelima i predavanjima te pokojim iznenađenjem na kojima će gosti biti neki od najvažnijih stručnjaka obrazovanja i znanosti današnjice, kao što su Boris Jokić, Marin Trošelj, ministar Radovan Fuchs i brojni drugi.

Izdvojeni članak
obrazovnih deset

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovnih deset

Program konferencije tematski je raspoređen u dvije dvorane. Program dvorane školstvo bavit će se temama kao što su potreba uvođenja građanskog odgoja u škole, pitanjem plaće profesora, učionicom budućnosti i drugima. U dvorani visokog obrazovanja raspravljat će se o tome treba li ukinuti maturu, problemu seksualnog uznemiravanja na visokim učilištima te reformi visokog obrazovanja. Program pogledajte ovdje.

Dijelimo pet ulaznica

Ulaznice su dostupne ovdje, no možete ih dobiti i na poklon uključite li se u darivanje, a pravila su jednostavna. Javite se na mail [email protected] i napišite nam svoje ime i prezime, zašto želite doći na konferenciju te želite li sudjelovati uživo ili online. Darivanje traje do petka, 22. listopada, a zatvara se u podne. Dijelimo ukupno 10 ulaznica koje će otići u ruke najkreativnijim objašnjenjima zašto želite doći na konferenciju. Pet ulaznica ćemo dijeliti za fizički događaj, a pet za online sudjelovanje. Dobitnici će biti objavljeni u petak, 22. listopada. Sretno svima i veselimo se vidjeti vas (uživo ili virtualno) 5. studenog!


Povodom 10. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset čiji program možete pogledati ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike srednja.hr+ ili preko Facebook događaja Konferencija: srednja.hr+ Obrazovnih deset