Pretraga

Slavne osobe za koje niste znali da imaju blizance

A- A+

Poznati su nam neki slavni blizanci i blizanke poput Mary Kate i Ashley Olsen ili kod nas Vedran i Tihana Zrnić. No mnoštvo je drugih zvijezda, koje imaju sestru ili brata blizanca, a koji nisu eksponirani u javnosti. U tekstu navodimo nekolicinu slavnih ličnosti za koje vjerojatno niste znali da imaju nekoliko minuta starije ili mlađe sestre i braću.

Poznajemo neke slavne blizance poput glumica Mary Kate i Ashley Olsen, bivših nizozemskih nogometaša Ronalda i Franka de Boera ili našeg rukometnog reprezentativca Vedrana i bivše voditeljice Tihane Zrnić. No, još mnoštvo slavnih ličnosti ima blizanca, koji nije eksponiran u javnosti.

Izdvojeni članak

Nepromišljene studentice haljinama ‘Blizanaca’ razljutile cijeli svijet

Brat blizanac Scarlett Johansson čak se pojavio u jednom filmu s njom

Glumac, prvenstveno komedijaških uloga Ashton Kutcher ima pet minuta starijeg brata Michaela. Dok je Ashton hollywoodski zavodnik u kojeg su konstantno uperena svjetla reflektora, brat blizanac Michael ima cerebralnu paralizu, a još dok je bio mladić presađeno mu je srce. No upravo zbog Ashtonove podrške Michael se i dalje bori te je pun entuzijazma.

Scarlett Johansson svakako je glumica za koju bi mnogi poželjeli da ima i ‘duplikat’. No, ipak ne postoje dvije zgodne Johanssonove. Naime Scarlett ima tri minute starijeg brata blizanca Huntera, koji se čak pojavio u jednom filmu zajedno s njom, piše BuzzFeed.

Riječ je o filmu Manny & Lo, gdje Hunter ima kraću ulogu, a Scarlett je u naslovnoj.

Izdvojeni članak

Blizanke postale senzacija: Na harfi sviraju najveće rock hitove

Top model Giselle Bündchen ima i blizanku!

Prekrasna brazilska manekenka i top model Giselle Bündchen ima i pet minuta mlađu sestru Patriciu. Gisellina blizanka približno je lijepa, a ono što razlikuje Bündchenove je očito manja posvećenost izgledu i tretmanima mlađe sestre.

Zanimljiva činjenica je da osim Patricije, Giselle ima još čak četiri sestre.

Glumac Kiefer Sutherland ima sedam minuta mlađu sestru blizanku Rachel. Ona se za razliku od svoga brata, te oca koji je također slavni glumac, nije odlučila zaputiti stazama slave. Ona živi mirnim životom u Torontu, gdje radi kao postprodukcijska nadzornica.

Vin Diesel je još jedan popularni glumac za kojeg je manje poznato da ima blizanca. Dok druga braća i sestre slavnih, uglavnom izbjegavaju svjetla pozornice, Dieselov blizanac Paul Vincent sve to u potpunosti ignorira.

U galeriji pogledajte slike još nekih slavnih zvijezda i njihovih manje poznatih blizanaca.