Pretraga

Blizanke postale senzacija: Na harfi sviraju najveće rock hitove

A- A+

Camille i Kennerly Kitt su sestre blizanke koje se bave glumom, ali i sviraju harfu. Međutim, ove Amerikanke postale su poznate zahvaljujući svojim obradama najvećih rock hitova svih vremena odsviranih upravo na harfi. Pokušale su unijeti malo živosti u taj neobični instrument, no na kraju su postale prava internetska senzacija te skupile više milijuna pogleda na YouTubeu.

Screenshot YouTube

Dvije američke blizanke odlučile su podići sviranje harfe na višu razinu pa su preradile najveće rock hitove svih vremena. Camille i Kennerly Kitt dijele ljubav prema glumi, ali i spomenutom instrumentu.

Izdvojeni članak

Poslušajte kako Gorillaz zvuči na harmonici

The Rolling Stones, AC/DC, Coldplay ili Led Zeppelin samo su neki od najpoznatijih svjetskih sastava čije su pjesme Camille i Kennerly uspješno odsvirale na harfi.

Nakon što su na YouTubeu objavile svoje prerade popraćene video sadržajem, postale su prava internetska senzacija, a ubrzo su prikupile više milijuna klikova. – Počele smo s ovim projektom kako bismo dodale malo živosti u zvuk harfe, ali nismo ni sanjale da će se ljudima ovoliko svidjeti, rekla je jedna od sestara.

Među najvećim hitovima koje su ove talentirane blizanke obradile su pjesme ‘Fear of the Dark’ grupe Iron Maiden i ‘Don’t fear the reaper’ od skupine Blue Oyster Cult.

Blizanke postale senzacija: Na harfi sviraju najveće rock hitove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap