Pretraga

Šokantan video: Tinejdžer legao na tračnice, a vlak prešao preko njega!

A- A+

Tinejdžeri ponekad rade svakojake ludosti iz više razloga, no većinom samo kako bi se dokazali vršnjacima da su bolji, jači, veći, luđi ili pametniji. No tinejdžer iz ove priče je, vjerojatno ćete se složiti, jedino pokazao nepromišljenosti i kako je nevjerojatno sretan jer mu se nije ništa dogodilo. Pogledajte video koji će vas šokirati, ali i upozoriti kako trenutak ‘isključivanja mozga’ ponekad može biti koban.

screenshot

Iako tinejdžeri često rade svakojake gluposti, najčešće ne bi li se dokazali vršnjacima, ovaj je definitivno pretjerao. Talijanski tinejdžer je legavši na tračnice pred nadolazeći vlak dokazao samo kako vrlo malo cijeni svoj život, kao i svoje roditelje za koje se nadamo kako nikada neće vidjeti ovaj video svojeg ne baš promišljenog sina. Za vas je tu da vas upozori koliko su opasni ovakvi nepromišljeni potezi te da ga se uvijek sjetite kad vam padne na pamet napraviti nešto glupo.

Izdvojeni članak

Tinejdžeri i dalje šokiraju javnost: Ponovno aktivna stranica ‘Uživo iz balkanskih škola’

Ovaj mladi Talijan snimio je samog sebe u akciji koju je smislio ne bi li ispao što veća ‘faca’. – Nemojte ovo raditi kod kuće, rekao je prije nego što je legao na tračnice u talijanskom gradu Perugi, točno pred vlak koji je nailazio u punoj brzini. U videu se može čuti i kako strojovođa trubi svom snagom, no to ovog blesavog momka nije odvratilo od sulude ideje, piše Daily Mail.

Nakon što je vlak prošao, ustao se te podigao ruke u znak trijumfa. Njegovo ime i identitet je još uvijek nepoznat, kao i hoće li snositi kakve posljedice zbog ovog nepromišljenog čina. Najgore je što čak u trenutku kada vlak dolazi, gestom pokazuje stroju ‘neka samo dođe’.