Pretraga

Srednja.hr traži pripravnika/icu

A- A+

Portal Srednja.hr traži pripravnika/cu na period od dva mjeseca uz mogućnost produženja pripravništva ili zaposlenje. Kandidat bi aktivno sudjelovao u kreiranju sadržaja te radu redakcije četiri dana u tjednu po šest sati. Radno iskustvo nije preduvjet, ali svakako je prednost.

Najveći portal za studente i srednjoškolce traži pripravnika/icu koji će sudjelovati u kreiranju sadržaja za portal s trenutačnom pozicijom u top 40 najposjećenijih u Hrvatskoj.

Srednja.hr je specijalizirani news portal za studente i srednjoškolce koji pokriva sva područja s kojima se bave mladi, a s posebnim naglaskom na obrazovanje.

Tražimo pripravnika kojem bi omogućili rad iz redakcije u pozitivnoj i mladoj atmosferi gdje će se vaše sugestije i prijedlozi saslušati. Bit ćete pod budnim okom uredništva koje će vam ukazivati na pogreške i savjetovati vas kako da se popravite. Tražimo odgovornu i kreativnu osobu koja želi pisati o temama koje interesiraju mlade. Nudimo vam priliku da pokažete svoje znanje te da u svoj CV dodate kako ste radili na najvećem portalu za mlade.

Uvjeti:

Lokacija: Rad iz redakcije uz odlaske na teren

Radno vrijeme: četiri puta u tjednu po 6h na dva mjeseca. Mogućnost produženja prakse na dodatni mjesec ili zapošljavanja

Prethodno iskustvo: Oni s prethodnim iskustvom će imati prednost, a možete poslati do tri autorska teksta u prijavi

Početak rada: 7.10.2013.

Prijave se šalju na marko@srednja.hr s naslovom subjecta ‘Praksa na srednja.hr’ do 30.9.2013. Prijavi je osim CV-a potrebno dodati kratki motivacijski tekst do 300 riječi kroz koji kandidati trebaju objasniti zašto bi bili pravi odabir za poziciju pripravnika/ice.

Srednja.hr traži pripravnika/icu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap