Pretraga

Strava u elitnoj školi: Učenike palili glačalom, silili na oralni seks i tjerali da jedu gnojivo

A- A+

Švedsku je potresla priča koja bi se mogla svrstati u horor iz stvarnog života. Mlađi učenici elitnog internata u ‘obredu inicijacije’ prisiljavani su na oralni seks, mučeni užarenim glačalom, a tjerali su ih i da jedu gnojivo.

Švedski školski inspektorat na neko je vrijeme zatvorio elitni internat Lundsbergs nakon dojava o stravi koja se događa iza zatvorenih vrata te ugledne ustanove. Horor koji su proživljavali učenici nižih razreda teško da ste mogli zamisliti.

Izdvojeni članak

Njemačka u šoku: Cijela generacija pala maturu, vlada planira zatvoriti školu

Paljenje glačalom, spaljivanje bradavice i drugi oblici mučenja

Posljednji incident uključivao je dvojicu dječaka kojima su leđa žigosana užarenim glačalom tijekom ‘obreda inicijacije’ kreiranim od strane kolega. Za takvu brutalnost krivi su učenici viših razreda škole, točnije njih devet, piše švedski The Local.

Uz paljenje glačalom, učenici su trpjeli još brojne druge strahote. U svibnju prošle godine progovorilo je nekoliko učenika tvrdeći kako su ih tjerali na oralni seks, a morali su jesti i gnojivo. Prije dvije godine jednom su učeniku električnim uređajem za hvatanje muha spaljene bradavice.

Inspekcija zatvorila školu, ravnatelj i uprava dobili otkaz

Po izlasku ovih stravičnih detalja u javnost ravnatelj i članovi uprave škole dobili su otkaz, dok su učenici osumnjičeni za zlostavljanje kolega izbačeni iz internata. Inače, u ovoj elitnoj školi školovali su se brojni švedski političari i članovi visokog sloja društva, kao što je švedski princ Carl Phillipe.