Pretraga

Studentica u moru u Supetru pronašla bocu s porukom i pjesmom

A- A+

Plivajući u moru, na plaži u Supetru na otoku Braču, studentica sa zagrebačkog Kairosa Dajana Maros, nemalo se iznenadila. Naime, kao u pustolovnim romanima i bajkama, doplutala joj je boca s porukom. Mladi turist iz Austrije, napisao je u poruci svoju adresu, da mu se pronalazač može javiti te pjesmu u notnom zapisu.

Prije par dana studentica na zagrebačkom Kairosu Dajana Maros doživjela je nesvakidašnju situaciju. Plivajući u moru u mjestu Supetar na otoku Braču, doplutala joj je kao u filmovima boca s porukom. Pošiljatelj, mladi violinist iz Austrije, napisao je svoju adresu kako bi mu se pronalazač mogao javiti. Uz to je, kao pravi glazbenik i romantik napisao pjesmu u notama.

Izdvojeni članak

Poruka u boci nađena nakon 12 godina

Austrijanac razveselio studenticu

Često sanjamo da se dogodi nešto nesvakidašnje što će nam, uljepšati život ili barem jedan dan. Upravo u takvoj se situaciji našla 21-godišnja studentica sa zagrebačkog Kairosa.

– Plivala sam u moru i primijetila bocu s porukom. Naravno bila sam iznenađena vidjevši je, budući se takvo nešto događa samo u filmovima. U poruci koja se nalazila u boci pisalo je, da poruku šalje dječak Mark iz Austrije. Ima devet godina, svira violinu i napisao je neku pjesmu u notama i ostavio adresu da mu se može javiti, onaj tko je pronađe, pojasnila nam je sadržaj poruke Dajana.

Nije ju ljubomorno sačuvala za sebe

Unatoč oduševljenju koje je boca s porukom izazvala kod studentice, nije ju odlučila zadržati.

– Budući je pošiljatelj jako mlad, bocu sam vratila natrag u more, kako bi je možda pronašao netko mlađi i uvjerio se da se i u stvarnom životu ponekad događaju bajke, rekla nam je Dajana.