Pretraga

Suludi uvjeti stanodavca prilikom useljenja

A- A+


Izdvojeni članak

Srpanj i prosinac najbolji za traženje studentskih stanova

Svaki student koji je odlučio unajmiti stan za vrijeme studiranja u drugom gradu doživi bar jednu neugodnu situaciju sa svojim stanodavcem ili onim koji bi to trebao postati. Dok neki ne dozvoljavaju pušenje, tulume ili bilo kakva okupljanja, drugi naprave popis od 30-ak suludih uvjeta, među kojima se nađe i onaj da ne smijete u hladnjaku imati svinjetinu, niti se tuširati duže od 15 minuta.

Laura Evelyn je 31-godišnjakinja iz Londona koja je u potrazi za krovom nad glavom naišla na stanodavca koji je imao 30-ak suludih pravila kojih bi se morala pridržavati ako bi se uselila u njegov stan, prenosi Daily Mail.

Čim je došla pogledati stan, u ruke je dobila isprintani popis na kojemu su se, između ostalih, našla pravila kako se ne smije tuširati duže od 15 minuta, svinjetina ne smije biti u stanu, pa čak ni u hladnjaku, a svakog gosta mora minimalno dva tjedna prije najaviti stanodavcu kako bi on dao svoje odobrenje.

Ako bi Laura slučajno ostavila u sudoperu neoprano suđe, morala bi platiti dodatnih 25 dolara na svoju stanarinu. Šokirana 31-godišnjakinja se nije uselila u stan, ali je fotografije bizarnog popisa objavila na Twitteru i Redditu pod nazivom: ‘Trebate stan? Evo na što sam ja uspjela naići. Vjerujte mi, ovo nije šala’.

Popis suludih uvjeta je u vrlo kratkom vremenu postao prava internetska atrakcija, a samo na Redditu je skupio preko 4 tisuće komentara.