Pretraga

Sve je spremno za pobjedu: Grad Zagreb organizira javno gledanje Eurosonga

A- A+

Eurosong je pred vratima, a domaći fanovi dobili su pravu poslasticu. Grad Zagreb je najavio da će po prvi puta organizirati javno gledanje finala i to na Europskom trgu. Cijeli događaj započinje u subotu, 11. svibnja, od 20 sati.

Sitno se broji do Eurosonga, a dobra vijest za fanove stigla je izravno od Grada Zagreba gdje će se po prvi puta organizirati javno gledanje finala ovog popularnog natjecanja na Europskom trgu u subotu, 11. svibnja, od 20 sati.

– Podržimo našeg talentiranog glazbenika Marka Purišića, poznatog kao Baby Lasagna, koji će s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ kao jedan od favorita predstavljati Hrvatsku na najvećem svjetskom televizijskom glazbenom natjecanju, objavili su iz Grada Zagreba na službenoj Facebook stranici.

Izdvojeni članak

Baby Lasagna student je zagrebačkog faksa: S njim su na Eurosong otputovali još neki bivši i sadašnji studenti

Podsjetimo, Baby Lasagna uvjerljivo je pobijedio na Dori osvojivši najviše glasova žirija i publike te je, prema kladionicama i mišljenju mnogobrojnih obožavatelja, favorit za pobjedu na Eurosongu. No, iako Lasagna ima mnogo fanova, malo tko zna da je on zapravo i dalje – student.

Kao što smo pisali u našem tekstu nedavno objavljenom na portalu, Baby Lasagna je završna godina preddiplomskog studija Odnosa s javnošću na VERN-u. Kako su se pohvalili na tom fakultetu, još četvero studenata i alumna VERN-a otputovali su s njim u Švedsku. Glavnoj hrvatskoj europskoj zvijezdi, pomoći će i u nastupu, ali i u pričanju priče o cijelom iskustvu nastupa na najvećem europskom glazbenom događaju.

Mi smo, pak, prošloga mjeseca imali priliku upoznati i Tatu Lasagnu, Markovog oca Dragana, koji radi kao nastavnik razredne nastave u Osnovnoj školi Marije i Line u Umagu. Više o tome pročitajte ovdje.