Pretraga

Tajkun želi klonirati dinosaure za privatni jurski park

A- A+

Clive Palmer je australski tajkun koji je nakon ideje o gradnji replika Titanica, odlučio klonirati dinosaure za svoj privatni jurski park. Mnogi su znanstvenici razmišljali o toj ideji, a Clive je već obavio razgovor sa znanstvenikom koji je klonirao ovcu Dolly.

Australac želi kolekciju dinosaura za privatni jurski park

Kad imate toliko novca da ne znate što bi s njim, onda vam padaju svakakve ideje na pamet. Tako je australski tajkun, Clive Palmer, odlučio klonirati dinosaure za svoj privatni Jurassic park koji bi se nalazio u Queenslandu. Poznato je kako on nije jedini koji je došao do ove briljantne i pomalo zastrašujuće ideje, nego su i brojni drugi znanstvenici rade na tome kako neke izumrle životinje vratili na zemlju. Prema australskim medijima Clive je već razgovarao sa znanstvenikom koji je klonirao ovcu Dolly.

Izgradnja replike Titanica

Clive je oduvijek bio domišljat te je i prije imao zanimljive ideje. U svijetu je svima poznat po tome što želi izgraditi repliku Titanica. Prema njegovim riječima, ako sve prođe kako je planirao, već bi 2016.godine trebao isploviti iz Londona prema New Yorku, prenosi BBC.