Pretraga

Tragedija kod Vinkovaca: U stravičnoj nesreći poginulo četvero mladih

A- A+

Četiri mlade osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se dogodila u Starim Mikanovcima, mjestu nedaleko Vinkovaca. Zbog neprilagođene brzine automobil je sletio s ceste, a 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica, 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik, uslijed udara preminuli su na mjestu prometne nesreće.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Kako javlja PU vukovarsko-srijemska, oko 1 sat 30. srpnja u Osječkoj ulici u Starim Mikanovcima, mjestu nedaleko Vinkovaca, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale. 19-godišnji vozač je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad osobnim automobilom marke Audi đakovačkih registracijskih oznaka, sletio s kolnika i udario u obiteljsku kuću. Uslijed udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu smrtno su stradali na mjestu prometne nesreće.

Na mjesto događaja pristupili su HMP Vinkovci, pripadnici DVD Stari Mikanovci i JVP Vinkovci te mrtvozornik i patolog OŽB Vukovar.

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom.
Slijedi obdukcija smrtno stradalih.