Pretraga

Tuga u Županji, preminuo mladi nogometaš: ‘Ivana ćemo pamtiti kao odličnog i kulturnog dečka’

A- A+

Mladi nogometaš Ivan Sadrić (19) preminuo je 13. ožujka. Događaj je u crno zavio grad Županju i klub NK Graničar za koji je nastupao, a koji se od njega oprostio posebnom objavom na Facebook stranici. Ivan je nastupao za juniorsku selekciju jer se htio posvetiti školskim obavezama, ali je i jednim dijelom svoje karijere konkurirao za seniore.

svijeća

Foto: Pixabay

Još je jedan mladi život prerano prekinut. Tužna vijest o smrti mladog nogometaša Ivana Sadrića (19) iz Županje ovog je tjedna potresla sportsku i nesportsku javnost. Slavonski sportski portal Sportalo piše o Ivanu kao o vrlo talentiranom nogometašu Graničara, nogometnog kluba za koji je nastupao.

Dodaju kako je već odradio pripreme za prvu momčadi, ali se u isto vrijeme želio posvetiti školskim obavezama i što bolje pripremiti za upis na fakultet. O njegovoj uspješnosti na terenima dovoljno govori činjenica da je bio dio pobjedničke futsal ekipe Gimnazije, koja je postigla zapaženi uspjeh plasiravši se na državnu završnicu. Osim praznine koju je Ivan ostavio iza sebe u svojim klubovima, ostala je i ona u obitelji.

Klub NK Graničar posvetio je Ivanu posebnu objavu na Facebook stranici kojom su se oprostili od svoje ‘četvorke’. Uputili su tom prilikom sućut obitelji i prijateljima, a u komentarima je isto učinilo nekoliko drugih nogometnih klubova, kao i velik broj sugrađana.