Pretraga

U stravičnoj nesreći poginula dvojica mladića, treći zadobio ozlijede opasne po život

A- A+

Na hrvatskim cestama smrtno su stradale još dvije mlade osobe. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23:20 sati, preminuli su 27-godišnjak i 26-godišnjak, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Policijska uprava Šibensko-kninska izvijestila je kako su sinoć u prometnoj nesreći stradale dvije mlade osobe. Jedan od vozača automobil je zaustavio radi kvara, dok se drugi vozaš zbog neprilagođene brzine u njega zaletio.

– Do prometne nesreće na cesti Oklaj-Vrbnik, gdje je očevid obavljen uz rukovođenje zamjenika Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika i ovlaštenog sudskog vještaka za promet, došlo je tako da je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen, šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata od Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata, obzirom je u tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar. Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio van kolnika i udario u suhozid, priopćeno je iz PU Šibensko-kninske.

Policija u priopćenju navodi i kako su na mjestu događaja su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači osobnih vozila dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Ozlijeđeni mladić je nakon liječničke obrade u OB Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

– O navedenoj prometnoj nesreći bit će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku, stoji zaključno u policijskom izvještaju.