Pretraga

Učenicima će se predstaviti preko 80 srednjih škola: Donosimo detaljan raspored za ‘Dojdi osmaš’

A- A+

Iako se vrijeme upisa u srednje približava ‘brzinom munje’ zasigurno postoje osmaši koji još nisu odlučili što upisati ili imaju neke dvojbe oko odabira škole u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje. Idealna manifestacija za sve takve zagrebačke osnovce i njihove roditelje jest manifestacija ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’, koja se održava ovoga petka.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac) 10. svibnja održava se manifestacija ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’. Na manifestaciji će osmašima i njihovim roditeljima svoje programe predstaviti 81 škola i tako im olakšati odluku oko pitanja gdje nastaviti svoje obrazovanje. Manifestacija je otvorena od 10 do 16 sati. 

Izdvojeni članak

Objavljeni ključni datumi ovogodišnjih upisa u srednje: Smanjen broj mjesta za osmaše

Duž parka Zrinjevac bit će postavljeni info-štandovi za svaku od tih škola, a kako se na jednom mjestu očekuje velik broj posjetitelja, pri dnu teksta donosimo kartu rasporeda štandova. (*ako vam karta nije vidljiva, potrebno je osvježiti stranicu.) Po sredini karte nalazi se tlocrt parka i brojevi, a u stupcima pored tlocrta nalazi se legenda, odnosno ime škole i broj štanda s karte.

Osim škola, na manifestaciji ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’, učenike će na posebnom štandu informirati Hrvatski zavod za zapošljavanje, Obrtnička komora Zagreb, Pučko otvoreno učilište, a na štandu portala srednja.hr moći ćete uz pomoć našeg kalkulatora bodova izračunati imate li dovoljan broj bodova za upis željene škole.

Na ovom linku možete pogledati na koje su se sve načine škole predstavljale prošle godine.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [247.56 KB]