Pretraga

Učenik iz Zagreba prijavio je da ga je netko premlatio na ulici: Ispostavilo se da je sve izmislio

A- A+

Ranije ovog utorka zagrebačka policija izvijestila je kako je nekoliko nepoznatih muškaraca u ponedjeljak pretuklo maloljetnika. Dječak je teško ozlijeđen, pomoć su mu morali pružiti u bolnici u Klaićevoj. No kroz dan je došlo do obrata – ispada da je dječak sve izmislio.

policija _ labinska

Screenshot: GoogleMaps/foto: Unsplash

PU zagrebačka izvijestila je jutros, u vrlo šturoj obavijesti, o tobožnjem incidentu u Zagrebu. Prema prvoj verziji policijskog priopćenja, sinoć je oko 20.20 sati na Trešnjevci, u Labinskoj ulici kod Remize, nekoliko je nepoznatih muških osoba tjelesno napalo maloljetnika, pri čemu je teško ozlijeđen. Naveli su kako je dječaku liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

A onda u poslijepodnevnim satima – obrat. Iz nadopune istog policijskog priopćenja dječak je sve izmislio kako bi u obitelji prikrio kako se uistinu ozlijedio.

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su utvrdili kako je maloljetnik, s namjerom da prikrije način na koji se teško ozlijedio, članici obitelji lažno naveo da ga je tog dana u večernjim satima napalo nekoliko muškaraca. Time je članicu obitelji doveo u zabludu vezano uz okolnosti nastanka teške ozljede, a što je ona i prijavila policijskim službenicima, međutim, utvrđeno je da se takav događaj nije niti dogodio, priopćeno je naknadno iz policije.