Pretraga

Učenik koji je pao s prvog kata škole ima teške ozljede: ‘Za sada ne zahtijevaju operaciju’

A- A+

Učenik koji je pao s prvog kata škole u Ludbregu trenutno je stabilno. Kako su naveli iz Opće bolnice Varaždin gdje je zaprimljen, 13-godišnji učenik zadobio je ozljede u regiji zdjelice. One su teške, ali trenutno operacijsko liječenje nije potrebno.

Osnovna škola Ludbreg

foto: Osnovna škola Ludbreg

Učenik Osnovne škole Ludbreg koji je pao s prvog kata školske zgrade trenutno je stabilno. Kako je za vijesti.hrt.hr izjavio specijalist ortopedije i traumatologije Siniša Fučkar, 13-godišnji učenik zadobio je ozljede u regiji zdjelice.

– To se dogodilo za vrijeme trajanja školskog sata. Ozljede su u ovom trenu teške, ali za sada ne zahtijevaju operacijsko liječenje. On je sada stabilno, zaprimljen je na odjelu kirurgije i tu je ostao da ga se poprati sljedećih dana, naveo je liječnik za vijesti.hrt.hr.

Izdvojeni članak
Osnovna škola Ludbreg

Nesreća prvi dan nakon praznika: Učenik pao s prvog kata zgrade osnovne škole

Dodao je da će se točan uzrok utvrditi tijekom sljedećih dana, prenose vijesti.hrt.hr. Podsjetimo, u ponedjeljak je učenik Osnovne škole Ludbreg pao s prvog kata škole. Škola je pozvala i Stručni tim za psihološke krizne intervencije Ministarstva znanosti i obrazovanja. Takvi timovi, kao što smo ranije pisali, rade s učenicima u razredu, nastavnicima i roditeljima u obliku posebnog privremenog psihološkog savjetovališta.

– Danas, tijekom prijepodneva u Osnovnoj školi Ludbreg dogodio se nesretan slučaj kada je učenik skočio kroz prozor s prvog kata škole pri čemu se ozlijedio. Zbog zaštite identiteta maloljetne osobe, nisam u mogućnosti dati detaljnije informacije te molim medije da vode brigu o zaštiti prava maloljetnih osoba, poručio je u ponedjeljak ravnatelj škole.