Pretraga

Uskoro počinju novi praznici: Učenici iz Zagreba imaju pravo na niz besplatnih aktivnosti

A- A+

Kao i svake godine, Školski sportski savez Grada Zagreba i za vrijeme drugog dijela zimskih praznika organizira još jedan program Odmorko. U okviru tog programa, učenici osnovnih i srednjih škola moći će koristiti neka od najpopularnijih zagrebačkih klizališta i plivališta, a moći će sudjelovati i u još nekim zabavnim aktivnostima.

Foto: Unsplash

Drugi dio zimskih praznika samo što nije pred vratima, a s njima dolaze i nove besplatne aktivnosti za zagrebačke učenike osnovnih i srednjih škola. Naime, Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme drugog dijela zimskog odmora učenika radnim danima od 19. do 23. veljače organizira bogat program. Učenici će u okviru programa moći koristiti plivališta na bazenima Utrina i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam.

Osim plivališta i klizališta Savez je pripremio i igraonice streljaštva, kuglanja, taekwondoa, stolnog tenisa, šaha te poludnevnog programa Zgombaonice. Uz sve to, održat će se i aktivnost sportskog penjanja u sportsko penjačkom klubu ART ROCK na zagrebačkom Prečkom. Sudjelovanje je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice ŠSSGZ-a, pod uvjetom da zahtjev nije stariji od 15 dana.

Za određene aktivnosti potrebno se prijaviti preko ove poveznice, a više informacija moguće je pronaći na internetskoj i Facebook stranici Odmorka te na interaktivnoj karti. Detaljan raspored programa možete vidjeti u dokumentu ispod, a čitav školski kalendar s praznicima za 2023./2024. godinu možete pronaći na ovoj poveznici.

Odmorko zima 2024. | foto: ŠSSGZ