Pretraga

‘Uživo iz zagrebačkih tramvaja’: Zarazna Facebook grupa, koja osvaja enormnom brzinom

A- A+

‘Uživo iz zagrebačkih tramvaja’ je nova Facebook grupa koja je u manje od 20 sata postojanja skupila preko 13 tisuća lajkova, a obzirom na prirodu objava, zasigurno će ubrzano i dalje rasti. Funkcioniranje grupe se zasniva na fotografijama običnih ili neobičnih situacija, koje fanovi snimaju u tramvajima. Kako ZET preveze godišnje i 200 milijuna putnika, nesumnjivo će biti svakakvih ljudi, osobina i navika, a i onih koji će to zabilježiti pametnim telefonom. Za sada je već fotogalerija vrlo živopisna!

Foto: Zgibovi za ugodan početak dana

‘Uživo iz zagrebačkih tramvaja’ je nova zarazna Facebook grupa koja je u manje od 20 sati prikupila preko 13 tisuća fanova, a kako se radi o svakodnevnim iskustvima običnih ljudi, u javnom gradskom prijevozu, nesumnjivo će i dalje ubrzano rasti. Stranica se bazira na fotografijama koje fanovi snimaju u tramvajima, a koje su po nečemu zanimljive. Ili bar oni smatraju tako.

Izdvojeni članak

Facebook grupa ‘Najzgodnije cure Zagrebačkih škola’: Zatvaramo oči pred cyberbullyingom

U manje od jednog dana, galerija fotografija na ‘Uživo iz zagrebačkih tramvaja’ je već itekako ispunjena najrazličitijim pothvatima, navikama i radnjama.

Zabilježen je između ostalog mladić koji radi zgibove, stariji gospodin s cigaretom, spavanje u različitim pozama, kartanje na podu tramvaja i druge netramvajske aktivnosti.

Grupa raste iz minute u minutu, a svakodnevnim korisnicima javnog gradskog prijevoza se preporuča da svoje loše navike ostave izvan vozila i da širom otvore oči ubuduće – što zbog kontrolora, što zbog mogućnosti da budu uhvaćeni fotoobjektivom u krivom trenutku!

Foto: Facebook/ Zbilja teško za objasniti