Pretraga

Video portala Srednja.hr s norijade prikazan na američkoj televiziji

A- A+

Američka kompanija Nash Entertainment prikazala je naš video u sklopu svoje emisije Top funniest, koja se svakog četvrtka prikazuje na kabelskoj televiziji truTV. I dok se njihova publika smije nemilom događaju, informacije o posljedicama za uništavanje više od 100 tisuća kuna vrijedne imovine još uvijek nisu poznate.

play.google.com

Kompanija Nash Entertainment je prije dvadesetak dana u sklopu emisije Top funniest, koja se svaki četvrtak prikazuje na njihovoj kabelskoj televiziji truTV, emitirala naš video u kojem maturanti na norijadi u Zagrebu guraju fotoreportera Pixsella u fontanu.

Izdvojeni članak

Ovako je izgledala zagrebačka norijada prije 60 godina

Ovaj nemili događaj američki su producenti u 214. nastavku njihove popularne emisije smjestili već u trećoj minuti te je prikazana uz komentar ‘Here is why they call it age two O’.

Gurnuti fotoreporter Marko Lukunić dvojicu je maturanata prijavio zbog uništavanja opreme vrijedne oko 120 tisuća kuna, a policija je i od naše redakcije još davno zatražila dokaze. Iako je prošlo već pola godine još uvijek nemamo potvrdu hoće li i kako odgovorni biti kažnjeni.

– Odmah sam prijavio policiji slučaj, kako bi se učinio zapisnik i kako bi time imao opravdanje u firmi. Ostatak je na policiji i na odvjetniku firme, za srednja.hr je izjavio Lukunić te dodao kako opremi nema spasa jer su prve procjene na servisu da se ne isplati popravljati stradalu tehnologiju zbog enormne cijene.