Pretraga

Za sve koji provode ljeto pred Netflixom: Donosimo trenutno 10 najgledanijih stvari

A- A+

Ljeto je vrijeme kada zaboravljamo na sve obaveze i u potpunosti se prepuštamo – ničemu. Kako imamo ipak viška vremena, onda to vrijeme treba nekako popuniti. I često ga punimo sa serijama.

Foto: Unsplash

Serije smo nekada gledali na televiziji i ljeto je uvijek bilo vrijeme kada serija nije bilo. Sve kvalitetne serije su se prikazivale tijekom godine i ljeto je bilo vrijeme pauze kada su se vrtjele reprize. A onda je došao Internet i sve se promijenilo.

Danas ne postoji sezona kao takva, već se tijekom cijele godine prikazuju nove serije. To dovodi do hiperprodukcije, ali kao posljedicu imamo dovoljno sadržaja za sve – svatko može pronaći nešto što ga zanima. Veliku ulogu u svemu igraju i streaming servisi koji imaju ponudu koja se čini beskonačno velikom.

Najveći i najpopularniji streaming servis je Netflix. Čak i da ne koristite Netflix (u što zaista sumnjamo), sasvim sigurno ste gledali neke od njihovih originalnih serija. Često je upravo Netflix taj koji stvara nove hitove, bilo njihovog sadržaja, ili onoga što se tek otkrije na njihovoj platformi. I zato vam danas donosimo popis trenutno najgledanijih sadržaja na Netflixu!

Izdvojeni članak

Filmska glazba koju obožavamo: Pjesme koje su nadišle filmove i serije

  1. Chernobyl 1986
  2. The Last Letter From Your Lover
  3. Never Have I Ever
  4. Blood Red Sky
  5. Sex Life
  6. The Good Doctor
  7. Too Hot to Handle: Brazil
  8. Masters of the Universe: Revelation
  9. Virgin River
  10. Too Hot to Handle