Pretraga

Zračna luka Zagreb zapošljava 82 djelatnika: Provjerite ima li što za vas

A- A+

Međunarodna zračna luka Zagreb, traži 82 djelatnika, na četiri pozicije u tvrtci. Pri tome navode da i ako vas ne zanimaju trenutno otvoreni natječaji, pošaljete otvorenu zamolbu, kako bi bili uvršteni u bazu kandidata tvrtke.

www.croatiaairlines.com

Izdvojeni članak

Hvaranka s dvije diplome sreću pronašla zaposlivši se kao stjuardesa u Dubaiju

Kada je pak riječ o konkretnom natječaju, traži se 43 radnika transporta, 22 pomoćna referenta putničkog servisa, 15 pomoćnih radnika putničkog servisa i 2 viličarista odnosno pomoćna radnika robnih skladišta.

Na ovoj poveznici možete pronaći sve što se traži u natječajima za navedena radna mjesta.

Ako ćete pak slati otvorene molbe za poslove na drugim pozicijama u MZLZ-u, iz tvrtke mole kandidate koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljavanju po posebnom zakonu, da to svakako navedu u otvorenoj zamolbi, te prilože dokaze o priznatom statusu u skladu s propisom na temelju kojeg to pravo ostvaruju.

Ono što je također važno ako želite aplicirati za posao u MZLZ-u, a dolazite iz nekog mjesta koje je udaljeno od zračne luke, selekcijski postupak s kandidatima se obavlja putem e-maila, a po potrebi i telefonski ili putem pošte. Stoga je iznimno bitno u otvorenoj zamolbi navesti točnu poštansku adresu, e-mail i broj telefona.