Pretraga

Ekonomski fakultet organizira dan za srednjoškolce: Evo kada se održava

A- A+

Ekonomski fakultet u Osijeku poziva sve srednjoškolce na EFOS dan za srednjoškolce, koji će se održati 29. veljače 2024. godine od 11 do 13 sati. Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svog obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku.

Foto: EFOS

Događaj je organiziran kroz niz informativnih i zanimljivih aktivnosti kojima se želi predstaviti Ekonomski fakultet u Osijeku i njegova ponuda učenicima. Očekuje ih uzbudljiv dan u kojem će moći otkriti sve o studijskim smjerovima koje fakultet nudi, uvjetima upisa, bogatoj ponudi izvannastavnih aktivnosti Fakulteta, studentskim udrugama koje djeluju na Fakultetu, kao i širokom spektru profesionalnih mogućnosti koje se otvaraju nakon završetka studija.

Kako Ekonomski fakultet u Osijeku, osim nastavne i znanstvene aktivnosti u području ekonomije i poslovne ekonomije, posebnu pažnju posvećuje promociji glagoljice i očuvanju ove kulturne baštine, u sklopu EFOS dana za srednjoškolce organizirana je i promocija knjige ‘Brendiranje kulturom – glagoljica’, čije autorice su profesorice s EFOS-a. Promocija knjige je sadržajno prilagođena srednjoškolskoj populaciji, nakon čega je organizirana i vođena šetnja prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, koji su oplemenjeni muralima meandrirane glagoljice.

Za što bolju organizaciju cijelog događaja potrebno je prijaviti dolazak do 23. veljače 2024. godine putem poveznice, a za olakšan dolazak škola i njihovih učenika, EFOS o vlastitom trošku nudi mogućnost organiziranog prijevoza. Za više informacija i dogovor oko prijevoza, potrebno je javiti se gospođi Valentini Helajz na telefon 031 224 421 ili putem e-pošte na [email protected].

Za sve aktualnosti i novosti o Ekonomskom fakultetu u Osijeku i događaje koje organizira pratite društvene mreže Fakulteta Facebook i Instagram.