Pretraga

IX. paviljon Zagrebačkog Velesajma ponovo će okupiti najbolje B2B Counter-Strike timove

A- A+

Svaki pravi ljubitelj gaminga i esport industrije zna kako LAN eventi predstavljaju jedno zaista posebno i nezaboravno iskustvo. Upravo jedan od najpopularnijih LAN evenata u regiji ponovo stiže u 9. paviljon Velesajma koji je unutar gaming zajednice poznat i kao ‘katedrala domaćeg esporta’. A kada esport i B2B publiku stavimo u istu rečenicu svima je jasno da govorimo o Good Game Zagrebu – B2B esport natjecanju u jednoj od najpopularnijih video igara, Counter-Strike.

Foto: Good Game Global

Ono što GGZG razlikuje od ostalih natjecanja je struktura timova koji se na njemu natječu. Naime, radi se o esport entuzijasta koji većinski dolaze iz IT svijeta i kojima je gaming jedan od glavnih hobija, ali ne i karijera. Svaka, od 32 natjecateljske kompanije, odabire svoju Counter-Strike ‘reprezentaciju’’ koja se kroz tjedan dana online dijela i dva dana završnice uživo bori za titulu najbolje B2B gaming ekipe u regiji. Od 2016. godine i prvog eventa u dvorani HUB385 inkubatora do 9. paviljona koji se na dva dana pretvara u pravu esport arenu, Good Game Zagreb postao je ikonični događaj unutar regionalne esport zajednice koji je odgojio generacije igrača. Svakom novom iteracijom konkurencija je postala sve jača, a kvaliteta izvedbe jednaka standardu industrije.

Osim što se na natjecanje može promatrati kao na jedno posebno team building i networking iskustvo, natjecatelji, njihovi navijači, ali i svi posjetitelji imaju priliku uživati u esport predstavi na najvišem mogućem produkcijskom nivou. Pored natjecateljskog karaktera, jako je važno naglasiti i onaj humanitarni. Sav novac nagradnog fonda, ekipe s pobjedničkog postolja doniraju neprofitnoj organizaciji po izboru. Također, uz uvijek zanimljive matcheve posjetitelji mogu uživati u velikom broju on-site aktivacija glavnih partnera i sponzora projekta, a cijela priča se zaokruži ekskluzivnim afterpartyjem kojeg su dosadašnjih godina predvodili poznati domaći izvođači poput Krankšvestera i Zembe Latife.

Interes je svake godine sve veći, a od izlaska najavnog trailera, 20 timova je već osiguralo svoja mjesta, dakle, ostalo je još samo 12 slobodnih slotova za sve zainteresirane kompanije iz regije. Prijava tima je vrlo jednostavna, a sve što trebate napraviti je ispuniti pop-up obrazac na službenoj stranici natjecanja. LAN završnica će se organizirati 22. i 23. ožujka, a sve dodatne informacije možete pronaći na društvenim mrežama Good Game Globala kao glavnih organizatora.

Good Game Global pratite na službenoj web stranici, Facebooku, Instagramu i LinkedInu.